Allasutuste juhid näevad mõttel jumet

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ükski Viljandi linna allasutuse juhtidest, kellega Sakala vestles, ei suhtunud linna vara uue haldusmudeli plaani tõrjuvalt. Mõte, et edaspidi piisab kinnisvaraga seotud murede korral linnavalitsusse spetsialistile helistamisest või kirja saatmisest, tundus neile ahvatlev.

«Iseenesest ei ole plaan üldse paha. On ju tore, kui sinu muredega tegeleb keegi targem, kes oskab leida paremaid lahendusi,» arutles lasteaia Mesimumm direktor Lea Matson. Ta lisas siiski, et süsteemi toimimiseks peab majja jääma inimene, kes oskab olla vahelüli allasutuse ja halduri vahel.

«Kui majas on näiteks majandusjuhataja, kes oskab kitsaskohtadele tähelepanu juhtida ja teatab, kui meil mingi mure on, siis on kõik korras. Aga kui majas ei ole kedagi, kes oskaks märgata, kui miski hakkab katki minema, tekib probleem,» leidis Matson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles