Viljandi vald tahab müüa viis ja osta kuus autot

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaltöötajatele tahab Viljandi vald osta ühe uue auto, sest elektriautodes on tingimused kohati ebainimlikud. Talvel pole seal piisavalt soojendust ja suvel jahutust.
Sotsiaaltöötajatele tahab Viljandi vald osta ühe uue auto, sest elektriautodes on tingimused kohati ebainimlikud. Talvel pole seal piisavalt soojendust ja suvel jahutust. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi vallavalitsus kavatseb viis autot maha müüa ja liisida asemele kuus uut sõidukit. Järgmisel nädalal küsitakse volikogu liikmetelt selleks luba.

Seletuse kohaselt hakkab kolmel autol lõppema kasutusrendi aeg ja tuleb otsustada, kas need jääkväärtusega tagastada või välja osta. Ettepaneku kohaselt oleks kasulikum autod välja osta ja siis järelturul maha müüa.

Kava kohaselt on plaanis müüki panna 2010. aasta Seat Altea, mille jääkväärtus on 1285 eurot ja loodetav müügihind 5000 eurot. 2012. aasta Opel Zafira tuleb osta 4625 euro eest ning maha loodetakse see müüa 6000 euro eest. Teine samal aastal tehasest tulnud Zafira jääkväärtus on 5775 eurot ning turuväärtuseks on pakutud 7000 eurot. 2011. aasta Honda Civicu eest tuleb esmalt maksta 3961 eurot ja seejärel võiks selle müüki panna 6000 euro eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles