Peksjad said tingimisi karistada

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2015. aasta 11. juuni hiliõhtul hakkasid kolm noort meest peksma lossimägedes viibinud kolme inimest. Selle teo eest said peksjad tingimisi vangistuse.
2015. aasta 11. juuni hiliõhtul hakkasid kolm noort meest peksma lossimägedes viibinud kolme inimest. Selle teo eest said peksjad tingimisi vangistuse. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kolm noort meest, kes üle-eelmisel aastal peksid Viljandi lossimägedes kolme inimest, lahkusid jaanuari keskel kohtusaalist tingimisi vanglakaristusega. Üks kolmest mehest sai karistada veel joobnuna autojuhtimise eest ning ühe registrisse kirjutati teinegi peksmine.

24-aastane Janar, 23-aastane Jaanis ja 27-aastane Tauri olid teo, millega nad korraga kohtu ette sattusid, toime pannud 2015. aasta 11. juuni hilisõhtul Viljandi lossimägedes. Mingil põhjusel tungisid nad Kirsimäel kallale kolmele inimesele, peksid neid rusikatega näkku ja kui mõni ohver maha kukkus, jätkasid tümitamist jalgadega.

Üks ohver jooksis ründajate eest ära, kuid ta saadi pärimusmuusika aida juures kätte ning jätkati peksmist. Ohvrid said viga ja pöördusid haiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles