Anu Ennoki klubi jõudis Šveitsis karikafinaali

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok teenis teise Šveitsi meistrivõistluste hõbeda.
Anu Ennok teenis teise Šveitsi meistrivõistluste hõbeda. Foto: Jaanus Lensment / Postimees

Viljandist pärit võrkpalluri Anu Ennoki koduklubi Sm’Aesch Pfeffingen tagas endale pühapäeval koha Šveitsi karikavõistluste finaalis. Seal läheb ta vastamisi suurfavoriidi Volero Zürichiga. Koduse meistrisarja põhiturniiril hoiab Ennoki tööandja esikohta.

Poolfinaalis mängis Sm’Aesch 3:1 üle Hôtel Cristali, keda ta on tänavusel hooajal kahel korral võitnud ka koduses meistrisarjas. 1. aprillil peetavas finaalis on Pfeffingeni naiskonna vastaseks Šveitsi parim klubi Volero Zürich, kes poolfinaalis oli 3:1 parem Viteos NUC-st.

«Midagi üllatavat poolfinaalis ei olnud,» rääkis Anu Ennok. «Vastased on viimastes liigamängudes hästi esinenud ja võitnud, seega tulid ka meie vastu hea emotsiooniga. Finaali peale veel ei mõtle, sest mängitakse see alles 1. aprillil ja sinna on aega. Keskendume praegu oma mänguelementide parandamisele, et olla valmis koduliiga play-off’ideks, mida alustame märtsi keskel. Praeguseks on meil liigas põhiturniiri teine koht kindel, seega viimased liigamängud on pingevabad. Ilmselt on aeg ka varumängijatele võimalus anda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles