Teatripäevad toovad lisaks lavastustele püünele bände

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Festivali klubis on peaesinejaks Viljandi rokipunt Lights on the Ceiling.
Festivali klubis on peaesinejaks Viljandi rokipunt Lights on the Ceiling. Foto: Valdo Ots

Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemias kestavad 17.–19. veebruarini 15. aastapäeva tähistavad tudengite teatripäevad. Kohale on oodata kaheksat tudengiteatritruppi, sealhulgas külalisi naaberriikidest Soomest ja Lätist. Festivali tunnuslause on «Pigem täiega olla, kui mitte olla!».

Kolme päeva jooksul on võimalik laval näha Eesti üliõpilasteatreid T-Teater, Tartu üliõpilasteater, Ruutu10, TYYT: Linnar Priimäe üliõpilasteater ning K-äng 2. Välistruppidest astuvad publiku ette Helsingi Ylioppilasteatteri ja Kellariteatteri ning Zona Projects Lätist.

Lisaks lavastustele on kavas kaks töötuba. Esimeses õpetab stand-up-komöödia põhimõtteid Comedy Estonia asutaja Louis Zezeran. Teine on impro ja valguse töötuba, mida juhivad Ruutu10 improviseerija Rauno Meronen ja Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia teatrikunsti visuaaltehnoloogia kolmanda kursuse tudeng Mari-Riin Villemsoo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles