Kroonilise roolijoodiku Audi läheb oksjonile

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Viljandi maavalitsusel tuleb hakata müüma vana Audit, mille kohus konfiskeeris ühelt krooniliselt roolijoodikult. Viimati tabati too purjuspäi rooli tagant 8. jaanuaril Paistus.

57-aastane Juhan on registri andmetel joobnuna sõitmise eest kohtu ette astunud viimase nelja aasta jooksul kolm korda. Viimane karistus määrati talle jaanuaris ning selle kohaselt peab ta nüüd vangimineku vältimiseks tegema poolteise aasta jooksul 595 tundi ühiskonnale kasulikku tööd. Lisaks võttis kohus Juhanilt ära kuriteovahendi ehk 1992. aastast pärit punase Audi 80 ning riigile tuleb tal tasuda 352 eurot.

Esimene kord, kui Juhan niinimetatud kriminaalses joobes tabati, oli 2013. aasta september. Siis peatati ta Õisus ning paluti tal alkomeetrisse puhuda. Kaks päeva hiljem leppis mees kohtusaalis viie kuu pikkuse tingimisi vangistusega ja 312 euro suuruse kohtukuluga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles