Viljandimaa matuseturgu hakatakse ümber jagama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui seni oli Viljandimaa matuseturg rahulik, siis tunamullu lõi selle pulbitsema vast avatud krematoorium. Nüüdsed värsked tulijad toovad turule taas uusi tuuli.
Kui seni oli Viljandimaa matuseturg rahulik, siis tunamullu lõi selle pulbitsema vast avatud krematoorium. Nüüdsed värsked tulijad toovad turule taas uusi tuuli. Foto: Elmo Riig

Kui aastaid püsis Viljandimaal matuste korraldamise turg vanade tegijate käes, siis tunamullu raputas seda krematooriumi tulek ning õige pea avavad Viljandis oma büroo Priit Toobal oma äripartneriga ja Tallinna firma MB Memoris.

Alles äsja Suure-Jaanis oma matusebüroo Rahula avanud Priit Toobal ja Mihkel Raudsepp teevad lähematel nädalatel kontori lahti ka Viljandis Tartu tänav 20. Seal saab Priit Toobali kinnitusel 130 ruutmeetril ja mitmel korrusel olema kõik, mis matuse täisteenuse pakkumiseks vaja, alla keldrisse näiteks tulevad ruumid lahkunute tarbeks.

Tegija Tallinnast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles