Ugala juhid haarasid teatrikohvikus ohjad enda kätte

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et Ugala uues kohvikus käivad viimased värvimistööd, ei lubatud reporterit sinna fotoaparaadiga. Enne avamist saab silma puhata arhitektuuribüroo R-Konsult sisearhitekti Mait Summataveti visualiseeringul sellest, milline kohviku interjöör tuleb.
Et Ugala uues kohvikus käivad viimased värvimistööd, ei lubatud reporterit sinna fotoaparaadiga. Enne avamist saab silma puhata arhitektuuribüroo R-Konsult sisearhitekti Mait Summataveti visualiseeringul sellest, milline kohviku interjöör tuleb. Foto: ARHITEKTUURIBÜROO R-KONSULT

Põhjaliku uuenduskuuri läbinud Ugala teatrimaja kohvik võtab kliente vastu samuti täielikult uuenenuna. Teatri juhtkond on otsustanud loobuda kohviku rentimisest eraettevõttele ning asub seda ise pidama. 

Ugala teatri juht Kristiina Alliksaar (pildil) rääkis, et otsus teatrimaja kohviku ohjad enda kätte võtta sündis pärast äriplaani koostamist ja põhjalikku tutvumist teiste Eesti teatrite kogemusega. «Rakvere teater, Pärnu Endla, rahvusooper, NO99 – need on vaid mõned näited teatritest, kes on ise kohvikut pidama asunud. Kõik nimetatud on proovinud kohvikut ka erakätesse anda, kuid sellega alt läinud ja lõpuks ikkagi otsustanud ise tegutseda,» kõneles Alliksaar. «Muude argumentide hulgas oli see kindlasti määrav.»

Praegu otsitakse Ugala uude kohvikusse personali: vaja on kokkasid, teenindajaid ja nõudepesijaid. «Töötajate otsimine läheb kenasti,» rääkis Alliksaar. «Huvilisi on väga palju, Viljandis õnneks häid inimesi jagub.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles