Suurvõistlus toob Viljandisse kokku parimad trikiratturid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

19. ja 20. märtsil leiab Viljandimaa noortekeskuse ekstreemhallis aset trikitõukerattavõistlus «Mikromulk Jam vol 5». Tegemist on nii Eesti kui Baltimaade läbi aegade suurima võistlusega, kus osalevad ainult trikitõukerattad.

«Mikromulk» on aastaga korraldanud juba kuus üritust. Seekordse teeb ainulaadseks, et osalejaid on ka välisriikidest ning see kestab kaks päeva, sisaldades lisaks suurele annusele ekstreemspordile lusti pealtvaatajatele.

Ettevõtmise eesmärk on tuua Eestis veel üsna noor kultuur rahvale lähemale, et huvi tõukeratta kui trikitamisvahendi vastu kasvaks ning inimesed mõistaksid, et tegemist ei ole pelgalt mänguasjaga.

Viljandimaa noortekeskuse ekstreemhall avab võistlejaile uksed 19. märtsi varahommikul. Lisaks peamistele, Pro- ja Amateur-klassidele on kavas ka parima triki võistlus ning game of scoot ehk tõukeratta «viis miinus».

Treeningpäev on reedel, 18. märtsil. Osalustasu on registreerunutele viis ja kohapeal kirjapanijatele kaheksa eurot. Ööbida saab Viljandimaa noortekeskuse ruumides. Magamiskott ja madrats tuleb endal kaasa võtta.

Korraldajad soovitavad vigastuste vältimiseks kanda kiivrit. Iga sõitja osaleb võistlusel enda või lapsevanema vastutusel. Kohapeal on meedikud, kes annavad esmaabi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles