Kuu aja pärast avatav kino sõelub personali

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Centrumi kaubanduskeskusele ehitati kino jaoks peale lisakorrus. Väljaspool on tööd juba lõppjärgus, siseruumides aga on veel tegemist. Centrumi esindaja kinnituse kohaselt ollakse töödega graafikus.
Centrumi kaubanduskeskusele ehitati kino jaoks peale lisakorrus. Väljaspool on tööd juba lõppjärgus, siseruumides aga on veel tegemist. Centrumi esindaja kinnituse kohaselt ollakse töödega graafikus. Foto: Marek Tiits

10. märtsil avatakse Viljandi Centrumi kaubanduskeskuses Forum Cinemase ketti kuuluv kino ja kuu enne avamist on seal mõned ametikohad veel täitmata. 

Kinno otsitakse töötajaid nii täis- kui osakoormusega. Forum Cinemase personalijuht Inga Leetmaa ütles, et vaja läheb kogu kino käigushoidmiseks tarvilist teenindavat personali. «Need inimesed tegelevad tööpäeva jooksul nii piletite kui suupistete müügiga, abistavad külastajaid ja seisavad hea kinosaalide puhtuse eest.»

Huvi oli suur

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles