«November» meelitab vaatajaid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti värskeim film «November» toob Männimäe külalistemaja salongkino ka nädal pärast esilinastust rahvast täis. Kuigi publikumenu ei ole nii suur, kui oli samuti kodumaisel «Klassikokkutulekul», vaatajate puuduse üle põhjust kurta ei ole ja nagu külalistemajast kinnitati, hoitakse filmi kavas nii kaua, kui huvilisi on. «Novembri» järgmised seansid on Männimäel homme. Filmi saabki Viljandis vaadata ainult Männimäel.

Sakala keskus, kes korraldas kinoseansse kolmapäeviti, lõpetas filmide näitamise selle aasta algusest. Keskuse direktori Jaanus Kuke selgitust mööda on põhjus selles, et peagi avatakse Viljandis Forum Cinemase ketti kuuluv kino. Samas ei välistanud Kukk, et sügisel keskus taas filmide näitamise ette võtab.

Andrus Kivirähki armastatud romaanil «Rehepapp ehk November» põhinev fantaasiafilm «November» jõudis kinodesse veebruari algul. Lavastaja Rainer Sarneti käe all valminud linateost võib kirjeldada kui  täiskasvanutele mõeldud muinasjutufilmi, kus saavad kokku must huumor ja romantiline armastus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles