Loominguks on tarvis õhku, vabadust ja mõnusat soojust

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Lepp
Kadri Lepp Foto: Kristi Markov

Järgmisel reedel on Ugala black box’is esietendus: Liis Aedmaa toob lavale enda kirjutatud ja ainult naiste mängitava «Emadepäeva». Kadri Lepp kehastab seal erinevaid emasid erisugustes situatsioonides. Käesolev nädal tõi talle uudise hoopis teisest valdkonnast: ta kandideerib ühele tähtsale preemiale, aga mitte näitleja, vaid hoopis kirjanikuna.

«Vaga vesi, sügav põhi,» kostab Kadri Lepa kolleeg ja sõber, näitleja Märt Avandi muiates vastuseks küsimusele, kas Kadri ongi veidi tagasihoidlik või pigem arvavad nii need, kes teda lähemalt ei tunne.

Õige on see teine variant. «Kadri on väga tark ja jätab endast just sellise mulje, nagu soovib. Talle meeldib, kui ta pole kergesti loetav. See ongi intelligentse ja targa inimese tunnus, et mängu juhib tema. Kadri ei lase endast kindlasti kergesti ja kiiresti aru saada. Tema kohta võib «reserveeritud» öelda küll, aga see ongi tema tarkus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles