BC Viljandi alistas Keila

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Viljandi resultatiivsem oli võidumängus Keila vastu Rauno Meertis (palliga). Pilt on tehtud kohtumiselt  KK Viimsi/Kesklinna KK.
BC Viljandi resultatiivsem oli võidumängus Keila vastu Rauno Meertis (palliga). Pilt on tehtud kohtumiselt KK Viimsi/Kesklinna KK. Foto: Marko Saarm

BC Viljandi meeskond teenis neljapäeval Keilas peetud Eesti korvpallimeistrivõistluste teise liiga vahegrupi mängus võidu, alistades 74:54 Keila Korvpallikooli esinduse.

See lahing oli viljandlastele vahegrupiturniiril seitsmes ning võit viieliikmelise seltskonna kaheringisel mõõduvõtul esimene.

Viljandlased juhtisid kogu kohtumise kulgu. Meeskonna suurim skooritegija oli Rauno Meerits 21 punktiga. Rauno Tamm viskas 15 ja Taavi Toomla 13 punkti. Ka lauapallide hankimises oli üle platsi mees Rauno Meerits: tema statistikasse kirjutati neid 13.

Samade meeskondade esimene vastasseis jaanuaris Viljandis oli andnud 81:73 paremuse Keila meeskonnale.

BC Viljandil on vahegrupis pidada veel üks kohtumine, kodusaalis meeskonnaga KK Paulus / Pärnu Mets. Mängu aega pole võistkonnad veel kinnitanud, ent esialgu on see kavandatud tulevale reedele.

BC Viljandi kuulub teise liiga vahegrupiturniiril kõige tugevamasse seltskonda ning on sellega endale juba taganud koha play-off-turniiril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles