Viljandimaa näitab end pealinna turismimessil

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltimaade suurimat turismimessi «Tourest».
Baltimaade suurimat turismimessi «Tourest». Foto: Peeter Langovits / Postimees

Nädalavahetusel Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses peetaval turismimessil «Tourest» saab tutvuda Viljandimaa 2017. aasta kultuuriüritustega ja soetada nende pääsmeid. Traditsiooniline Viljandimaa õnneloos tehakse aga täiesti ebatraditsiooniliselt: auhinnad loosib ja väljastab Viljandis valmistatud Cleveroni pakirobot.

Viljandimaa turismi arendusjuhi Annika Vihmanni sõnul minnakse messile tutvustama Viljandimaad kui kultuuri poolest väga rikast ning pärimuslikku ja paikkondlikku kultuuri väärtustavat piirkonda. «Ugala tutvustab peatselt avatava Eesti uusima teatrimaja võimalusi ning müüb etenduste pääsmeid ning koostöös Grand Hotel Viljandiga ka ööbimisega teatripakette. Samuti saab messil soetada aasta-aastalt populaarsust koguva ja rabas toimuva päikesetõusukontserdiga tuntuks saanud Suure-Jaani muusikafestivali passe ja pileteid,» ütles Vihmann.

Lisaks on messil Viljandimaa õnneloos, mille auhindadeks on erinevate kultuurisündmuste ja turismiobjektide pääsmed, paketid, Viljandimaal toodetud disaintooted, käsitööesemed ja toidud. Sel aastal saab õnneloosi auhinnad lunastada Viljandimaa messialal asuvast Cleveroni pakirobotist, mis on viimastel aastatel Viljandi sümboliks tõusnud.

Külastamist väärivaid Viljandimaa kohti ja paikkondlikke kultuurikalendreid tutvustavad lisaks eelmainituile Mulgi kultuuri instituut, Olustvere mõis, Bonifatiuse gild, Suure-Jaani vald, Viljandi linn ja Viljandi turismiinfokeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles