Lendava BMW ette jäänud maja on korda saanud

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis Riia maanteel suurel kiirusel järsust kurvist välja sõites lendu tõusnud BMW tekitatud kahjustustest pole Köstri tänava majal enam ühtegi jälge.
Viljandis Riia maanteel suurel kiirusel järsust kurvist välja sõites lendu tõusnud BMW tekitatud kahjustustest pole Köstri tänava majal enam ühtegi jälge. Foto: Elmo Riig

Viljandi Köstri tänava maja, kuhu mullu novembris auto sõna otseses mõttes sisse lendas, on kindlustusfirma kulul korda tehtud. Erakordses vahejuhtumis ulatuslikke purustusi saanud majapooles elav mees on tööga üldiselt rahul.

«Kokkuvõttes on asi ikka plussis,» leidis oma eluasemele uue välis- ja vaheseina, aknad, ahju, katuse ja siseviimistluse saanud Aleksander Koni.

Pensionieas meest võib pidada õnnesärgis sündinuks, sest ta pääses 21. novembri hilisõhtul õnnetusest terve nahaga, ehkki muljet avaldava õhulennu teinud ja elutuppa tunginud BMW jäi majaperemehest pidama vaid poolteise meetri kaugusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles