Tänavate korrashoidmine käib Viljandile üle jõu

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Tartu poolt Viljandi kesklinna toova Uue tänava sõidutee asfalt on juba aastaid väga halvas seisukorras, siis seal samas kõrval oleva konnitee kate ei kannata üldse mingit kriitikat.
Kui Tartu poolt Viljandi kesklinna toova Uue tänava sõidutee asfalt on juba aastaid väga halvas seisukorras, siis seal samas kõrval oleva konnitee kate ei kannata üldse mingit kriitikat. Foto: Marko Saarm

Viljandi linnapea Ando Kiviberg tunnistab, et praeguste tuludega pole maakonnakeskus võimeline oma tänavaid elementaarselt korras hoidma.

Ando Kiviberg
Ando Kiviberg Foto: Marko Saarm

Tartu linnapea Urmas Klaas tõdes sel nädalal majandusministeeriumile saadetud kirjas, et tartlased ei saa kõigi oma tänavate korrashoidmisega hakkama, ning palus olulisemate transiiditeede remontimiseks riigilt abi. Ando Kiviberg (pildil), kuidas Viljandi olukord selles valguses paistab?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles