Hanno Tomberg asus tööle Eesti Meedias

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TalTechi avatud ülikooli juht Hanno Tombergi sõnul on avatud ülikooli populaarseim eriala olnud aastaid infotehnoloogia, täpsemalt programmeerimine
TalTechi avatud ülikooli juht Hanno Tombergi sõnul on avatud ülikooli populaarseim eriala olnud aastaid infotehnoloogia, täpsemalt programmeerimine Foto: Erlend Štaub

Alates eilsest asus aktsiaseltsi Eesti Meedia sisu- ja programmidirektorina tööle Hanno Tomberg. Tema ülesanneteks on Eesti Meedia kontserni Eestis tegutsevate üksuste, nende hulgas telekanalite, raadioprogrammide, ajalehtede, uudisteportaalide ja uudisteagentuuri BNS sisu- ja programmivaldkonna juhtimine.

Hanno Tomberg on lõpetanud Tartu ülikooli ajakirjandusosakonna 1993. aastal. Ta on töötanud Eesti Päevalehe peatoimetajana, TV3 uudistetoimetuse juhina, samuti Eesti Raadio uudiste- ja sporditoimetuse juhatajana. Aastatel 2007–2014 oli Hanno Tomberg Eesti rahvusringhäälingu juhatuse liige. Aastatel 2014–2016 töötas ta Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse juhatuse esimehena.

«Ootan põnevusega võimalust töötada Eesti ja Baltimaade suurimas meediakontsernis,» lausus Tomberg. «Minu eesmärk on saavutada suurem koostöö Eesti Meedia eriilmeliste meediatoodete – ajalehtede, televisiooni, raadio ja online’i vahel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles