Eesti aasta ettevõtjaks kandideerib kaks Viljandi meest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arno Kütt (vasakul) on juhtinud peamiselt Cleveroni ja Peep Kuld veebikaubamaja ON24, kuid nad on mõlemas ettevõttes osanikud.
Arno Kütt (vasakul) on juhtinud peamiselt Cleveroni ja Peep Kuld veebikaubamaja ON24, kuid nad on mõlemas ettevõttes osanikud. Foto: Marko Saarm

Viljandis ühiselt pakiautomaate tootvale firmale Cleveron ja veebikaubamajale ON24 aluse pannud ettevõtjad Arno Kütt ja Peep Kuld kandideerivad Eesti aasta ettevõtja tiitlile. Võit viiks nad maailma aasta ettevõtja võistlusele.

Ärikonsultatsiooni- ja audiitorfirma EY annab üheksandat korda välja tiitli EY Eesti aasta ettevõtja. Rekordilise 1600 osaleja hulgast on tihedas konkurentsis sõelale jäänud kümme paremat, nende seas Arno Kütt ja Peep Kuld. Nominentide hulgast valib kõrgetasemeline žürii välja laureaadi, kes esindab Eestit juunis Monacos maailma aasta ettevõtja konkursil.

EY Eesti aasta ettevõtja valimisel võetakse arvesse paljusid kriteeriume: lisaks majandusedule ja äristrateegiale on tähtsad ettevõtte ühiskondlik-majanduslik mõju ja uuenduslikkus, kuid tähtsaim roll on kanda inimestel, kes on ettevõtte loojad ja juhid. Žürii hindab nende juhtimisoskusi ja -kogemusi, väärtusi ja ärieetikat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles