Käsipalli meistriliiga pakub täna Viljandi ja Kehra duelli

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlused jätkuvad kolmapäeval, kui Viljandi HC võõrustab HC Kehra / Horizon Pulp&Paperit. Kell 19 algavat kohtumist saab jälgida Sakala ja Postimehe digilehe vahendusel.

Kehra ja Viljandi peavad nädala jooksul juba teise kohtumise: laupäeval sai Põhja-Eesti klubi Balti liigas viljandlaste üle üheväravalise võidu. Kehra on heas hoos, sest eelmises meistriliiga voorus alistas ta tiitlikaitsja Põlva Serviti.

Kehra peatreener Indrek Lillsoo sõnas, et viimasel ajal  on tema hoolealused mängulõppe suutnud konkurentidest teravamalt mängida. «Oleme mängu varasemas faasis julgemalt vahetanud ja lõppu on rohkem värskust jäänud,» arutles Lillsoo. «Hea tunne võiks kolmapäeval jätkuda. Loomulikult sõidame võidu järele.»

Viljandi väravavaht Rasmus Ots tunnistas seevastu, et tema meeskonna mäng on lõppuveeranditel kippunud koost laguneda. «Midagi tuleks muuta, et suudaksime lõpuni vastu pidada. Eks see ole meil kinni nii vaimses kui füüsilises pooles,» arutles Viljandi HC esiväravavaht.

Teiste meistriliiga voorudes võõrustab täna tiitlikaitsja Põlva Serviti HC Viimsi / Tööriistamarketit. Neljapäeval mängivad Tallas ja Aruküla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles