Televiisorisse kogunenud tolm tekitas plahvatuse

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala leidis plahvatanud televiisori omaniku Maila Loogi eile elektroonikapoest, kus ta valis endale müügikonsultandi abiga uut televiisorit.
Sakala leidis plahvatanud televiisori omaniku Maila Loogi eile elektroonikapoest, kus ta valis endale müügikonsultandi abiga uut televiisorit. Foto: Elmo Riig

Esmaspäeva õhtul täpselt kümme minutit enne südaööd käis Viljandis ühes Riia maantee korteris leiliviskamist meenutav sahmakas, misjärel lahvatas poolemeetrine leek ja telekas lõpetas töö. 

Paarkümmend minutit pärast ehmatust häirekeskusesse helistanud Maila Loog, kelle televiisor sedasi tegi, tahtis küsida nõu, kas tal on ikka turvaline magama minna. See, et päästjad kohale tulid, oli tema sõnul omaette üleelamine, sest ta ei tahtnud neid tegelikult tülitada.

Päästjate kohalejõudmise ajal lahtist tuld tõepoolest enam polnud ning korteriomanik tuulutas ruume. Tuletõrjujatel jäi üle vaid elanikku rahustada ja soovitada tal uuem televiisor osta. Ärakärsanud pildikasti tõstsid nad rõdule. Uue otsingule Maila Loog kohe järgmise päeva hommikul kodu lähedale tehnikapoodi suunduski. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles