Juhtkiri. Rääkimata edulugu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala logo
Sakala logo Foto: «Sakala»

Ühe levinud arvamuse järgi jäävad kõige tublimad tegijad sageli varju, sest nad pühenduvad oma asja ajamisele ega otsi tähelepanu. Viljandi haigla narkosõltlaste rehabilitatsioonikeskuse näide igatahes kinnistab niisugust arusaama.

Tänane Sakala toob üldsuse ette seni laiemale avalikkusele rääkimata eduloo, mille mõju ulatub üle riigi. Suur osa viljandlasigi ei tea, et linna külje all Jämejala külas on Eesti ainus täielikult riigi rahaga toimiv kliinik, kus saavad abi narkootikumide küüsi langenud inimesed. Ka Sillamäel ja Tallinnas keskust pidava raviasutuse tööl on olnud esimese viie aasta jooksul märkimisväärne tulemus.

See on olnud kõike muud kui lihtne, sest teed kui sellist pole Viljandi haiglal ees olnud. Enne, kui riigilt järelteenuse osutamiseks raha saadi, toimetati kaks aastat oma rahakoti najal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles