Joomapunkrites alanud tülid lõppesid haiglas

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Turu tänav 11a maja muutus laupäeva hilisõhtul uurimispaigaks, sest ühes esimese korruse korteris pussitati meest. Sellise sildi võib leida sama trepikoja teiselt korteriukselt.
Viljandi Turu tänav 11a maja muutus laupäeva hilisõhtul uurimispaigaks, sest ühes esimese korruse korteris pussitati meest. Sellise sildi võib leida sama trepikoja teiselt korteriukselt. Foto: Elmo Riig

Viljandi Turu tänav 11a maja elanikud on sunnitud jagama trepikoda seltskonnaga, kes tarvitab ühe vägijoogina süütevedelikku. Laupäeva õhtul arenesid sündmused joomapunkris nii kaugele, et ühele mehele löödi nuga kaela.

Meedikutel õnnestus kaelapiirkonda noahoobi saanud 32-aastase mehe elu napilt päästa. Korteris pole elektrit. Peale haavatud mehe oli seal kolm meest, kellest ühele on esitatud süüdistus paragrahvi alusel, mis käsitleb raske tervisekahjustuse tekitamist.

Sellest, et midagi on juhtunud, said majaelanikud aru siis, kui ühel hetkel oli lisaks kiirabiautole maja ees kolm politseiautot. Laupäeva hilis­õhtul tuli sündmuskohale uurija, kes käis kohapeal ka pühapäeva hommikul. Kõik selle juhtumi täpsed asjaolud on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles