Marko Koks: mängu headus pole kaotuse puhul lohutus

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallimeeskonnal ei jäänud laupäeval pärast võitluslikku Balti liiga kohtumist üle muud kui leppida HC Kehra võiduga.
Viljandi käsipallimeeskonnal ei jäänud laupäeval pärast võitluslikku Balti liiga kohtumist üle muud kui leppida HC Kehra võiduga. Foto: Elmo Riig

Viljandi käsipalluritel tuli laupäeva õhtul kodusaalis peetud Balti liiga A-alagrupi tulises lahingus tunnistada koduse konkurendi HC Kehra / Horizon Pulp&Paperi üheväravalist paremust. Homme õhtul on samad meeskonnad vastamisi Eesti meistrivõistluste põhiturniiril.

Laupäevane kohtumine kulges algusest peale tasavägiselt. Eriti väravarohkest, 17:17 viigiga lõppenud avapoolajast kõneldes tunnistasid mõlema võistkonna peatreenerid kehva kaitsetööd.

Teisel poolajal tundus hetkeks, et kodumeeskond läheb eest, sest 47. minutil sai ta 26:23 eduseisu. Paraku lõppes mäng 28:29.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles