Noorte saaliturniiri võidukarikad läksid Keila ja Pärnu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani Unitedi noormehed olid laupäeval meie maakonna noortest edukaimad, teenides kolmanda koha.
Suure-Jaani Unitedi noormehed olid laupäeval meie maakonna noortest edukaimad, teenides kolmanda koha. Foto: JK Tulevik

Laupäeval ja pühapäeval mängiti Viljandi spordihoones noorte saalijalgpalliturniiri «Tulevik Cup». Esimesel päeval võistlesid 2004. aastal ja hiljem sündinute võistkonnad, pühapäeval võtsid mõõtu kaks aastat nooremad. Laupäeval olid finaalis vastamisi kaks Keila JK koosseisu, pühapäeval selgitasid võitjat mõlemad Pärnu JK võistkonnad.

Laupäevasel turniiril tegi kümne osaleja seas kaasa viis Viljandimaa noortevõistkonda: kaks korraldaja klubi JK Tulevik esindust, SK Tääksi ning Suure-Jaani spordiklubi United poisid ja tüdrukud.

Treeneri Sergei Vassiljevi juhendamisel mänginud Suure-Jaani Unitedi noormehed olid meie maakonna noortest edukaimad. Oma alagrupist jõudsid nad teisena poolfinaali, pidid seal hilisema turniirivõitja 5:0 paremust tunnistama, ent kindlustasid endale kolmanda koha 1:0 võiduga FC Elva üle.

Laupäevase mõõduvõtu finaalis olid vastamisi JK Keila esimene ja teine koosseis ning seal läks 3:2 võit teisele võistkonnale.

Päeva kolmandana lõpetanud Suure-Jaani Unitedi noormehed mängisid turniiril koosseisus Kristjan Idrus, Artur Soo, Anders Kavak, Andero Tabur, Sander Liik, Robin Selberg, Henri Animägi, Kaspar Perlov, Henry Tikut, Maikon Müllär, Tevon Siimuste ja Ardo Tulp. Võistkonna parima mängija tunnustuse sai Maikon Müllär.

SK Tääksi lõpetas turniiri viienda, JK Tuleviku esimene meeskond kaheksanda, Suure-Jaani Unitedi tüdrukud üheksanda ja JK Tuleviku teine kümnenda kohaga.

Pühapäeval võtsid kohaliku jalgpalliklubi karikaturniiril mõõtu 2006. aastal ja hiljem sündinud noormehed. Kümne osalejaga turniiril tegid Viljandimaalt kaasa kaks JK Tuleviku võistkonda, kes paraku kolme tugevama sekka end mahutada ei suutnud. Tuleviku teine meeskond lõpetas viienda ja esimene koosseis seitsmenda kohaga.

Finaalis selgitasid võidukarika omanikku Pärnu JK esimene ja teine võistkond ning seal jäi 2:0 peale teine meeskond. Kolmas koht läks FK Valmierale, kes otsustavas mängus oli üle Pärnu JK Vaprusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles