Viiratsis kukkus joobes mees teise korruse aknast alla

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joobes mees ronis aknast välja ja kukkus kohalike seas Õnne 13 nime all tuntud majast, mis asub tegelikult Tiigi tänaval.
Joobes mees ronis aknast välja ja kukkus kohalike seas Õnne 13 nime all tuntud majast, mis asub tegelikult Tiigi tänaval. Foto: Ketlin Beljaev / Sakala

5. veebruaril kell 00.25 sai häirekeskus teate, et Viljandi vallas Viiratsi alevikus Tiigi tänaval on inimene korteriaknast välja kukkunud. Sündmuskohale saabunud politsei selgitas, et kortermaja teise korruse aknast oli alla kukkunud joobes 34-aastane mees.

Samas korteris viibisid peale tema ka joobes pidulised, kelle ütlused juhtunu kohta olid segased ja vastuolulised.

Politsei pressiesindaja Ragne Keisk märkis, et aknast alla kukkunud mees oli oma sõnul tahtnud esmalt uksest väljuda, kuid see oli kinni. Siis püüdis ta välja minna aknast, ent kukkus. Politsei tuvastas teised korteris viibinud isikud ja nende joobe. Aknast alla kukkunud mehe viisid meedikud Viljandi haiglasse ravile. Kõik juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud menetluse käigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles