Annetajad tõid elustamislaua

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Männimäe Selveri juhataja Kati Pell (paremalt teine) andis haiglale annetajate kogutud raha. Tšeki võtsid vastu Viljandi haigla juhatuse esimees Priit Tampere (vasakult esimene), operatsiooni- ja intensiivravi osakonna vanemõde Inge Alp, sünnitusabi ja günekoloogia osakonna vanemarst Maret Metsmaa ning operatsiooni- ja intensiivravi osakonna vanemarst Ulvi Vaarmets.
Männimäe Selveri juhataja Kati Pell (paremalt teine) andis haiglale annetajate kogutud raha. Tšeki võtsid vastu Viljandi haigla juhatuse esimees Priit Tampere (vasakult esimene), operatsiooni- ja intensiivravi osakonna vanemõde Inge Alp, sünnitusabi ja günekoloogia osakonna vanemarst Maret Metsmaa ning operatsiooni- ja intensiivravi osakonna vanemarst Ulvi Vaarmets. Foto: Krista Valdvee

Viljandi Selverites annetusi teinud inimesed panid kogumiskasti 4650 eurot. Eile jõudis see summa haiglasse ja läheb vastsündinute elustamislaua eest tasumiseks.

Aasta tagasi koguti Viljandi Selverites raha vastsündinute kuulmiskontrolli aparaadi tarvis. Osa toona annetatud rahast jäi haiglal aga üle ning see otsustati panna elustamislaua ostmiseks.

Laud osteti aasta tagasi ja see maksis umbes 12 000 eurot. Haigla kommunikatsioonijuhi Krista Valdvee sõnul läheb seda õnneks harva vaja, aga kui vajadus tekib, on see äärmiselt tähtis ja elupäästev töövahend. «Aasta jooksul on tulnud seda ka kasutada,» sõnas Valdvee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles