Magistrandid rääkisid kultuuri korraldamisest

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magistriõppe teise kursuse tudengid rääkisid muuseumide võimalustest, aga ka kultuuri tegemisest ja tarbimisest laiemalt.
Magistriõppe teise kursuse tudengid rääkisid muuseumide võimalustest, aga ka kultuuri tegemisest ja tarbimisest laiemalt. Foto: Elmo Riig

Eile peeti Viljandi kultuuriakadeemias esimest Tartu ülikooli kultuurikorralduse tudengite magistrikonverentsi, mille organiseerisid ühiselt kultuurhariduse ja etnoloogia osakond. 

Konverentsil esinesid kultuurikorralduse magistriõppe teise kursuse tudengid, kes rääkisid Eesti ja Euroopa muuseumide väljakutsetest ja võimalustest, kultuuri tegemisest ja tarbimisest ning kultuuritöötaja vajadustest. Kõik kultuurikorralduse magistrandid tegutsevad praktikutena eri kultuurivaldkondades.

Kultuurikorralduse magistriõppekava programmijuht Ester Bardone väljendas suurt heameelt, et 2015. aastal õppima asunud tudengid said võimaluse teistele esineda. «Praktikutest magistrantidele on uurimistöö kirjutamine võimalus oma kogemusi ja valdkonda laiemas kontekstis analüüsida. Kõik konverentsil esitletud tööd on rakendusliku iseloomuga ning neis tehtavad järeldused ja soovitused on kasulikud ka teistele kultuurikorraldajatele, samuti kultuuripoliitika suunajatele,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles