Kõrgliiga meeskond liigub soovitud kursil

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala lauatenniseklubi kõrgliiga meeskonna mängijad Rainer Valo (vasakul) ja Rivo Saaremäe võistkondlikel meistrivõistlustel paarismängu mängimas.
Sakala lauatenniseklubi kõrgliiga meeskonna mängijad Rainer Valo (vasakul) ja Rivo Saaremäe võistkondlikel meistrivõistlustel paarismängu mängimas. Foto: Erakogu

Eesti võistkondlike lauatennise meistrivõistluste meeste kõrgliiga põhiturniiri nelja tugevama seas lõpetada ihkav Sakala klubi esindus on seni kulgenud soovitud sihil, ehkki viimasel mängupäeval tegi ta oma elu veidi keeruliseks.

Kõrgliiga meeskondade põhiturniiri teise ringi esimene mängupäev sai teoks laupäeval Tallinnas ning Sakala esindus pidas seal neli kohtumist. 

Nagu ütles klubi juht Peeter Allikoja, osales meeskond seekord oma parimas rivistuses. Mängival treeneril Kert Villemsil oli kasutada Rivo Saaremäe, Rainer Valo ja Timo Terase oskused ning võõrmängijana tegi kaasa soomlane Veikka Flemming.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles