Hundid sõid Ainja külas taksikoera

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainja elanik Robi Saareluht märkas hunti oma põllul. Mõni aeg hiljem võttis metsloom tema taksi ja sõi ära. Selle koha pealt leidis mees järgmisel päeval koera pea.
Ainja elanik Robi Saareluht märkas hunti oma põllul. Mõni aeg hiljem võttis metsloom tema taksi ja sõi ära. Selle koha pealt leidis mees järgmisel päeval koera pea. Foto: Marko Saarm

«Võttis nagu kass hiire hambusse ja läks,» kirjeldas Karksi vallas Ainja külas elav Robi Saareluht, kuidas hunt viis endaga kolmapäeva lõuna ajal tema kolmeaastase taksikoera. Päev hiljem leidis omanik metsast koera pea.

Ainja krossirajast mõne kilomeetri kaugusel talus elav Saareluht tuli kolmapäeval autoga Karksi-Nuiast ning märkas, kuidas tema koduõue lähedal põllul jalutab hunt. 

«Aastane laika läks talle kohe kallale ja kargas turja,» rääkis ta. Metsloom põgenes ning jahikoer teda jälitama ei läinud. Saareluht, kes on ise jahimees, võttis seepeale püssi ja läks asja uurima. Selgus, et tema maja ümber oli tiirutanud vähemalt kaks hunti. Loomi ei olnud seganud ka vaevalt sada meetrit eemal võsas tööd teinud saemees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles