Erle Püvi nimetati jaanuari parimaks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erle Püvi
Erle Püvi Foto: volley.ee

Võrkpalli naiste liigade jaanuarikuu parimaks mängijaks nimetati TTÜ/Tradehouse`i nurgaründaja Erle Püvi, kes tõusis aasta esimesel kuul Balti liiga resultatiivseimaks mängijaks.

Balti liigas võitis TTÜ neljast mängust kaks. Lisaks Leedu võistkonnale Alytus Prekyba-Parama alistati ka liiga liider Kaunas, kes enne TTÜ-le kaotamist oli võitnud järjest 12 mängu. Kaotus tuli vastu võtta Tartu Ülikool / Eedenilt ja Famila / Võru Võrkpalliklubilt. Mõlemale jäädi alla viiegeimilise heitluse järel. Matšid Tartu ja Võru naiskonnaga läksid ühtlasi Eesti meistrivõistluste arvestusse.

Jaanuaris peetud Balti liiga mängudes jäi Tarvastu vallast pärit Viljandi spordikooli vilistlase Erle Püvi arvele parimana 84 punkti, millest kaheksa tulid pallinguässadest ja kaks blokist. Paremuselt teine resultaat, mille kogus Kertu Laak, oli kuue punkti võrra väiksem.

Erle Püvi efektiivsusnäitaja oli jaanauris +29 ja rünnakuprotsent 38.

Oktoobrikuus valiti parimaks mängijaks Tartu Ülikool / Eedeni nurgaründaja Kertti Külm, novembris Kohila Võrkpalliklubi / E-Service diagonaalründaja Kertu Laak ja detsembris Tallinna Ülikooli nurgaründaja Raili Kont-Kontson. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles