Karm määrus ähvardab unustajate tööd hävitada

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tenniseklubi eestvedaja Ott Ahonen nimetas tekkinud olukorda ebareaalseks, sest ta on paari nädalaga sattunud ühe eksituse tõttu olukorda, kus enam kui kümme aastat rajatud ja toimiv süsteem võib hetkega kokku kukkuda.
Tenniseklubi eestvedaja Ott Ahonen nimetas tekkinud olukorda ebareaalseks, sest ta on paari nädalaga sattunud ühe eksituse tõttu olukorda, kus enam kui kümme aastat rajatud ja toimiv süsteem võib hetkega kokku kukkuda. Foto: Elmo Riig

Karmi bürokraatia tõttu on ühe päevaga Viljandis väljasuremisohtu sattunud kaks väga populaarset spordiala. Poliitikud otsivad nüüd võimalust, kuidas iseenda kehtestatud korrast mööda hiilida.

Ühe dokumendi esitamisega hilinemise eest ei tohi linn järgmisel kahel aastal toetada tenniseklubi Fellin ja  meistriliigas mängivat käsipalliklubi Viljandi HC. Esimesel juhul on kõne all 50 000 euro suurune summa, teisel puhul jääb summa 20 000 euro lähedale. Tenniseklubis tähendaks see tõenäoliselt 90 lapse treeningute lõppu, käsipalliklubi manduks aga Eesti mõistes pisiklubiks, kes võiks paremal juhul kaasa mängida Eesti meistrisarja tagumises osas.

Toetusaruanne ununes

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles