Kaks last vajusid läbi järvejää (1)

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raiko Araku sõnutsi on jää Huntaugu mäe all järve jooksva jõekese tõttu õhuke ning see on ohtlik koht. Tema arvates võiks linn kaaluda selle vee juhtimist vähem käidavasse kohta.
Raiko Araku sõnutsi on jää Huntaugu mäe all järve jooksva jõekese tõttu õhuke ning see on ohtlik koht. Tema arvates võiks linn kaaluda selle vee juhtimist vähem käidavasse kohta. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna kell 16.15 ajal läksid kaks umbes kümneaastast last Viljandis lumepargi lähistel Huntaugul õhukesele jääle hüppama ja vajusid sellest läbi.

Lumepargi töötaja Raiko Arak rääkis, et ta istus lumepargi soojakus ja jälgis kolme last juba varem, kui nood kelguga alla kihutasid. Tema meelest tasus rüblikutel silma peal hoida ja ta kasutas selleks ka kaamera abi. Arak nägi, kuidas lapsed õhukesel jääl hüppama hakkasid, ent ühtäkki olid nad vaateväljast kadunud. Noor mees haaras telefoni, helistas 112 ja kutsus abi. Mäest alla joostes nägi ta, et üks lastest oli üle pea vees, teisel ulatus vesi rinnuni. Õnneks pääsesid mõlemad ise kaldale.

«Igal juhul olid nad märjad ja külmetasid. Hoidsin neid soojakus, kuni tuli kiirabi,» rääkis Raiko Arak.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles