Viljandlased näitasid «Alfal» võimast hoogu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas peetud rahvusvahelistel sise­sõudmise võistlustel «Alfa 2017» saavutas Viljandi spordikooli õpilane Leo Muiste kõige suurema osalejate arvuga noormeeste C-klassi võistlusel teise koha.
Tallinnas peetud rahvusvahelistel sise­sõudmise võistlustel «Alfa 2017» saavutas Viljandi spordikooli õpilane Leo Muiste kõige suurema osalejate arvuga noormeeste C-klassi võistlusel teise koha. Foto: Elmo Riig

Laupäeval Tallinnas peetud Eesti tugevaima koosseisu ja suurima osalejahulgaga sisesõudmisvõistlustel «Alfa 2017» näitasid viljandlased häid tulemusi ning tõid koju ühe kuldmedali, viis hõbedat ja kaks pronksi.

Viljandi sõudjaid tegi mõõduvõtul kaasa 31 ning nagu ütles siinne treener Ruth Vaar, olid nad tublid nagu alati. «Viljandlasi jäi eri võistlusklasside finaalidest ehk 16 parema seast välja vaid kaheksa.»

Treener lisas, et seekord olid äärmiselt tugevalt esindatud ka meie naaberriigid. «Läti ja Leedu olid kohal oma parimate sõudjatega. Samuti on alati kõvad tegijad Venemaa ja Soome esindajad,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles