«Talveklassika» annab kohalikule viisikule väärt praktikat

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti hokikoondise soomlasest peatreener Jussi Tupamäki.
Eesti hokikoondise soomlasest peatreener Jussi Tupamäki. Foto: Marko Saarm

Laupäeval teist korda teoks saav «Viljandi talveklassika» toob viljandlaste ette kahe Eesti jäähokimeistrivõistluste kõrgemal tasemel osaleva meeskonna mõõduvõtu, millel teevad noortekoondise koosseisus ühtse viisikuna kaasa ka Viljandi hokiklubi mehed.

«Ott Tootsi ja Ragnar Soo käisid meistriliiga kohtumisel jääl juba mullusel «Talveklassikal». Tänavu on meil oma viisik. Lisaks Tootsile ja Soole kuuluvad punti Ardi Lillemägi, Ott Viita ja Mihkel Peips, kellele see on esimene kord sellisel tasemel võistelda,» rääkis üks ettevõtmise organisaator Timo Tints.

Kohalike entusiastide ja Eesti jäähoki liidu ühisel ettevõtmisel asetleidva «Viljandi talveklassika» kava algab kell 11 Kalmetu, Kesklinna, Jakobsoni ja Paalalinna kooli vahelise «Kuldlitri» turniiriga, mille võitjat ootab Eesti koolispordi liidu egiidi all peetav finaalturniir Tallinnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles