Viiratsi alevik saab perepargi

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiljuti Viiratsisse kolinud Heleri Hanst oli perepargi tulekust kuuldes rõõmsalt üllatunud. Praegu jalutab ta oma 11-kuuse poja Kustaviga niisama tänavatel või võtab ette vaevanõudva teekonna Viljandi järve äärde. Taamal paistab loodava pargi asukoht.
Hiljuti Viiratsisse kolinud Heleri Hanst oli perepargi tulekust kuuldes rõõmsalt üllatunud. Praegu jalutab ta oma 11-kuuse poja Kustaviga niisama tänavatel või võtab ette vaevanõudva teekonna Viljandi järve äärde. Taamal paistab loodava pargi asukoht. Foto: Marek Tiits

Jaanuari viimasel päeval allkirjastas Viljandi vallavanem Ene Saar osaühinguga Decoland projekteerimislepingu, et Eesti taasiseseisvumispäevaks saaks Viiratsi alevikus avada lastele ja noortele mõeldud perepargi. 

«Viiratsi on valla kõige suurem alevik, kus pole aga ühtki kohta, mis oleks päris noortele ja lastele mõeldud,» rääkis Ene Saar. «Asulas pole ainsatki avalikku mänguväljakut. Lapsed sõidavad praegu jalgratastega sõiduteedel ja peale huvikooli ei olegi neil põhimõtteliselt muud ajaveetmiskohta.» 

Ene Saar
Ene Saar Foto: Marko Saarm
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles