Prefekt sai lahkumis­kingituseks politsei värvides murutraktori

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval oma uue murutraktori istet proovinud Tarmo Kohv juhtis Lõuna prefektuuri kaheksa aastat.
Teisipäeval oma uue murutraktori istet proovinud Tarmo Kohv juhtis Lõuna prefektuuri kaheksa aastat. Foto: Margus Ansu / Postimees

Viljandi, Tartu, Jõgeva, Põlva, Valga ja Võru maakonna politseinikke ühendav Lõuna prefektuur kinkis teisipäeval ametist lahkunud prefektile Tarmo Kohvile hüvastijätuks politsei värvides ja vilkuriga murutraktori.

Prefektuur andis oma Facebooki lehel teada, et Tartu politseimajas peetud lahkumispidu tõi kokku senise prefekti lähemad partnerid ja sõbrad. Väidetavalt jagati legendaarsele politseijuhile nii ohtralt tänusõnu, et see võttis nii mõnelgi kohalolnul silma märjaks.

«Kaheksa aastat ja üks kuu on toonud väga võimsaid kordaminekuid, mille üle koos suurt uhkust tunda. Paratamatult on olnud ka valusaid tagasilööke, millest õppida. Nüüd, kui panen prefekti ameti maha ja asun uute väljakutsete juurde, ütlen aitäh kõigile politseinikele ja teistele partneritele, kes on Lõuna-Eestis turvalisust taganud,» sõnas Kohv lahkumiskõnes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles