Kolga-Jaani nimetas valla aukodanikuks kultuurijuhi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hovard Nurme
Hovard Nurme Foto: Elmo Riig

Eelmisel nädalal valis Kolga-Jaani vallavolikogu aukodanikuks valla kultuurijuhi Hovard Nurme, kes on aktiivne valla elu edendaja ning aastaid osalenud vallavolikogu töös. Samuti on ta suure töö ära teinud Willem Reimani nimelise Kolga-Jaani rahvamaja taastamisel.

Valla aasta tegijaks juriidilise isiku kategoorias valiti osaühing Nordamus. Põllumajandusseadmeid müüv ettevõte on tegutsenud peaaegu üheksa aastat ning pälvinud 2015. aastal Eesti gasellettevõtte tunnustuse. Samuti kuulub ettevõte krediidireitingu kõrgemasse klassi.

Valla aasta tegijaks füüsilise isiku kategoorias valiti võrdse häälte arvuga kaks kandidaati: Olavi Nelk ja perekond Paal. Olavi Nelk on elu sisse puhunud Leie tanklale, kust on võimalik osta nii autokütust kui esmatarbekaupu. Perekond Paal on edukas põllumajanduse edendamises. PRIA toel on ehitatud tallu sõnnikuhoidla ja lihaveiste laut, samuti teisi hooneid. Pereisa Allan Paal on aktiivne külaelu ja rahvakultuuri edendaja. Pere nooremad liikmed on esindanud valda mitmesugustel spordivõistlustel. Perekond hoolib kohalikust toidutootmisest ja põllumajandusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles