452 grammi kala tõi tonni Saksa rauda

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalapüügivõistluse «Ülde kuldkala» presentkatte alla peidetud peaauhinnaks osutus tumesinine Audi 80 B3, millel olid üritust meenutavad kleepsud.
Kalapüügivõistluse «Ülde kuldkala» presentkatte alla peidetud peaauhinnaks osutus tumesinine Audi 80 B3, millel olid üritust meenutavad kleepsud. Foto: Marko Saarm

Ülde küla tiigi peal ja selle ääres askeldas laupäeval sadakond inimest. Ka autosid oli omajagu, üks neist hoolikalt presentkatte alla mässitud. Too oli kohaliku kalapüügivõistluse «Ülde kuldkala» peaauhind: sõidukorras ning kehtiva ülevaatuse ja kindlustusega neljarattaline.

Saladuskattega looritatud auhinna kangesti tuttavlik kandiline siluett ning mitu Audi 80-t, millega osalejad ja pealtvaatajad kohale olid vuranud, ei jätnud kujutlusvõimele küll kuigi palju ruumi.

«Meie külas öeldakse ikka, et auto algab a-tähega,» lausus ürituse korraldaja, Ülde külavanem Arvi Sarjas kavalalt muiates.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles