Spordikooli meeskond hoiab medalist kinni

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Allikalt viskas Riihimäen Cocksi vastu kolm väravat.
Martin Allikalt viskas Riihimäen Cocksi vastu kolm väravat. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi spordikooli A-klassi käsipallimeeskond alustas nädalvahetusel Valgas Eesti meistrivõistlusi kolme võidu ja kolme kaotusega. Seitsme meeskonna osavõtul peetavatel tiitlivõistlustel mängitakse kaheringine turniir, esimese etapi järel jagab Viljandi spordikool kuue punktiga kolmandat ja neljandat kohta.

1998. aastal ja hiljem sündinud noormeeste tiitlivõistlustel avaringis alistasid viljandlased HC Viimsi, HC Kehra ja Valga Kävali ning kaotasid Põlva Spordikoolile, HC Tallas / Tallinna SK-le ja Aruküla SK-le.

Esimese mänguderingi järel juhib tiitlivõistlusi täiseduga Põlva, talle järgneb HC Tallas / Tallinna Spordikool ning võrdselt kuue punktiga jagavad kolmandat ja neljandat kohta Aruküla ja Viljandi.

A-klassi Eesti meistrivõistluste teine mängudering peetakse 14.–16 aprillini Põlvas.

Viljandi meeskonna resultatiivseim mängumees oli Valgas Martin Allikalt, kelle kontole kogunes kuues kohtumises 34 väravat ehk keskmiselt 5,7 ühes mängus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles