Häirekeskusesse helistajate abiga tabati kaks purjus juhti

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmel alkomeetrisse puhunud autojuhil tuvastati nädalavahetusel joove. Kahel juhul oli tegemist kriminaalse juhtumiga.
Kolmel alkomeetrisse puhunud autojuhil tuvastati nädalavahetusel joove. Kahel juhul oli tegemist kriminaalse juhtumiga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Lõppenud nädalavahetusel oli Viljandimaal töötavatel politseinikel küll kaks korda rohkem väljakutseid kui nädalapäevad varem, kuid ka 33 väljakutset tähendas neile rahulikku aega.

Kõige rohkem tegemist oli alkoholi tarvitanud autojuhtidega ja neid oli seekord kolm. Kahel neist oli aga joove nii suur, et tuli alustada kriminaalmenetlust. Nende tabamisele aitasid kaasa teised liiklejad, kes kahtlase sõidustiiliga autodest politseile teada andsid.

27. jaanuaril kella 12.40 paiku teatas tähelepanelik liikleja, et Kolga-Jaanis Väikse tänava maja juures istus ühte vanasse Audisse arvatavasti joobes isik. Politsei peatas mõni minut hiljem sama auto Väikse ja Jaani tänava ristmikul. Kontrollimisel ilmnes, et autoroolis oli alkoholi tarvitanud ja juhtimisõiguseta mees. Ta kõrvaldati roolist ja tema suhtes alustati menetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles