Kutseõppekeskus tutvustab end huvilistele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi kutseõppekeskus korraldab üldhariduskoolide lõpetajatele Vana-Võidus esmaspäevast reedeni tutvustusnädala «Lenda, lenda, Jüri!»
Viljandi kutseõppekeskus korraldab üldhariduskoolide lõpetajatele Vana-Võidus esmaspäevast reedeni tutvustusnädala «Lenda, lenda, Jüri!» Foto: Marko Saarm / Sakala

Sel nädalal on neljas Eesti kutsekoolis kõigile huvilistele mõeldud ettevõtmisi, mis tutvustavad õpetatavaid erialasid ja pakuvad põnevat kaasaelamist kutsevõistluste pealtvaatajatele.

Viljandi kutseõppekeskus korraldab üldhariduskoolide lõpetajatele Vana-Võidus esmaspäevast reedeni tutvustusnädala «Lenda, lenda, Jüri!». Osalema oodatakse üheksanda klassi või ka nooremate klasside õpilasi, kes saavad oma silmaga kaeda, mida ja keda Vana-Võidus õpetatakse. Teretulnud on ka gümnaasiumiõpilased, kes soovivad pärast lõpetamist ametit õppida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles