Rohmakas rokimees, kes ei jäta jonni

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuuno Kuusik
Kuuno Kuusik Foto: Kristi Markov

Ta elab Viljandis. Tema peres kasvab neli last. Ta töötab kohalikus ettevõttes elektrimootorite kallal. Vaba aega sisustab öösiti fotoaparaadiga rabamättal külmetades ja virmalisi passides. Talle meeldib reisida. Oma motoks arvab ta sobivat Ervin Abelilt laenatud tsitaadi «Elada tuleb nii, et kui kokku kukud, siis arvaksid kõik, et suurest õnnest».

Kõlab, nagu käiks jutt üsna harilikust Viljandi mehest. Kui aga lisada eeltoodule nimi Kuuno Kuusik, on paljudele kohe selge, et sõna «harilik» on tema iseloomustamiseks üks sobimatumaid.

Kuusikuga kuuluvad lahutamatult kokku laigulised rõivad, jõulised tätoveeringud ja rõhutatud rohmakus, mida paljud tõlgendavad kui tõrjuvat, isegi ründavat poosi. Temaga vesteldes ilmneb aga kiiresti, et ta on sõbralik ja lihtne mees, kes räägib avalalt ja keerutamata. See ongi põhjus, miks oli praegu tarvis Kuusikust kirjutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles