Absoluutkaalu meister sai kulda juurde

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Naelso tuli Eesti täiskasvanute meistrivõistlustel kaalus alla 70 kg võitjaks, vahetades mulluse pronksi kulla vastu.
Kristel Naelso tuli Eesti täiskasvanute meistrivõistlustel kaalus alla 70 kg võitjaks, vahetades mulluse pronksi kulla vastu. Foto: Viljar Kannel

Laupäeval Tartus peetud Eesti judomeistrivõistlustel täiendas Eesti naiste absoluutkaalu meister Kristel Naelso oma auhinnakollektsiooni kuldmedaliga kaalus alla 70 kg.

A Le Coqi spordihoones selgitati meistreid nii A-klassis kui täiskasvanute arvestuses. Viljandi spordiklubi Taifu judokad korjasid täiskasvanute mõõduvõtult peale kulla veel kaks pronksi ja ühe neljanda koha. Meie ainsa noorteklassi judokana tatamil käinud Triinu-Liis Sepp võttis kaalus alla 57 kg nii A-klassis kui täiskasvanute arvestuses pronksi.

«Kahjuks meil praegu A-klassis ehk kadetieas judokaid eriti pole. See on omal ajal tegemata jäänud töö tagajärg,» tõdes Viljandi spordikooli treener Viljar Kannel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles