Mulgi uisumaraton trotsib vesist ilma

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi rattaklubi treener Marek Johanson käis eile pärastlõunal Viljandi järvel jääd proovimas. Tema sõnul on jää küll tugev, kuid üsna konarlik ning soojakraadid on pealmise kihi pehmeks teinud. «Kolmapäeval oli parem, siis olid suuremad miinuskraadid,» märkis ta.
Viljandi rattaklubi treener Marek Johanson käis eile pärastlõunal Viljandi järvel jääd proovimas. Tema sõnul on jää küll tugev, kuid üsna konarlik ning soojakraadid on pealmise kihi pehmeks teinud. «Kolmapäeval oli parem, siis olid suuremad miinuskraadid,» märkis ta. Foto: Elmo Riig

Kui veel esmaspäeval olid korraldajad kahtleval seisukohal, kas seitsmes Mulgi uisumaraton pühapäeval teoks saab, siis kolmapäeva pärastlõunal langetasid nad tähtsa otsuse ning teatasid uisusõpradele positiivsest uudisest.

Esmaspäeval möönis võistluse korraldaja Kristjan Kivstik, et kui sula jätkub, ei saa maratoni väljakuulutatud ajal korraldada, sest nigel ilm kippus jääle saatuslikuks kujunema. Kolmapäeval aga teatas korraldusmeeskond, et võistlus siiski tuleb.

«Eks me ikka peaaegu tund aega vaatasime eri ilmateateid ja otsisime seda lootusekiirt, et saaksime ürituse ära teha. Tundub, et ilm meid ikkagi natukene soosib,» rääkis Kivistik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles