Korraldajad: Mulgi uisumaraton saab pühapäeval teoks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
29. jaanuaril peetakse Viljandi järvel taas Mulgi uisumaratoni.
29. jaanuaril peetakse Viljandi järvel taas Mulgi uisumaratoni. Foto: Elmo Riig / Sakala

Hoolimata keerulistele ilma- ja jääoludele saab eeloleval pühapäeval Viljandi järvel teoks seitsmes Mulgi uisumaraton. See on käesoleva talvehooaja esimene uisuvõistlus looduslikul jääl. Korraldajad ootavad võistlema kuni 400 uisuhuvilist kogu Eestist.

Viljandi rattaklubi korraldusmeeskond ootas otsuse langetamisega viimase hetke ehk kolmapäeva pärastlõunani, et jälgida lähipäevade ilmaennustusi. «Täpne võistlustrass ja ringi pikkus määratakse võistluspäeva hommikul, et tagada osalejatele parima kvaliteediga jää,» sõnas võistluse peakorraldaja Kristjan Kivistik.

Uisusõprade rõõmuks on lubatud nüüdsest uisutada kogu Viljandi ja Paala järve looduslikul jääl. Rattaklubi palub aga uisutajatel tutvuda jääd puudutavate teadaannetega Facebooki lehel.

7. Mulgi uisumaratonil võisteldakse 10 ja 30 kilomeetri pikkusel distantsil. Võistluspäev algab kell 12 kümnekilomeetrise rahvadistantsi sõiduga, millele järgneb maratonidistantsi start kell 13.

Soodushinnaga on uisumaratonile võimalik registreerida reedeni aadressil https://goo.gl/Ejr4J6.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles