Politseinikud ei pidanud öises vahetuses kordagi tõttama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänane politseioperatsioon eriline – kõik seaduskuulekad autojuhid saavad politseinikelt tänutäheks kommi.
Tänane politseioperatsioon eriline – kõik seaduskuulekad autojuhid saavad politseinikelt tänutäheks kommi. Foto: Marko Saarm

Ööl vastu kolmapäeva ei tulnud politseile Viljandimaal ühtegi väljakutset.

Kohalikud korrakaitsjad ei mäleta teist sellist vahetust, kus õhtu, öö ja varahommiku vältel ühelgi korral politsei abi vaja poleks olnud. Politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virga teatel on seda aastate jooksul meie maakonnas juhtunud mõnel üksikul korral.

Tavatult rahulik oli politseinikele ka läinud nädalavahetus. Kui keskmiselt saavad Viljandimaa korravalvurid nädalavahetusel 40 väljakutset ning 30 teate puhul peetakse seda rahulikuks nädalalõpuks, siis seekord tuli kolme päeva jooksul vaid 14 teadet. Nende sisu oli iseenesest üsna tavaline. Tegelda tuli purjutanud alaealiste, kolme roolijoodiku ja kortermajas rahu rikkunud pidulistega. Lahendamist vajasid ka perevägivalla juhtumid. Üks inimene toimetati kainestuskambrisse ning üks raskes joobes inimene koju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles