Veekeskuse žürii koguneb reedel

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi veekeskuse eskiise hindama hakkava arhitektuurivõistluse žürii koguneb reedel ning siis näevad hindajad esimest korda, mida arhitektid on välja pakkunud

Žürii liige, Viljandist pärit arhitekt Indrek Allmann ütles, et pole seni ühtegi tööd näinud ega tea sedagi, kui palju konkursile esitatud ideid hindajate ette üldse jõuab. «Enne meid teeb töö ära kvalifitseerimiskomisjon, kes vaatab, et kõik tööd reeglitele vastaksid,» selgitas ta.

Kvalifitseerimiskomisjoni kuulus Viljandi linnavalitsusest siin riigihangete korraldamisega tegelev peaspetsialist Kaidi Braun. Tema sõnul tegi pakkumise 13 arhitekti või bürood, eskiise tuli aga 12. Komisjon tegeles kõigi 13 registreerunud pakkuja tausta uurimisega ning avastas, et ühel bürool oli lubatust suurem maksuvõlg ja teisel ei olnud nõuetekohast kutsekvalifikatsiooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles