Juunioridele jagus tänavu vaid kolmandaid kohti

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kümne sportlasega tiitlivõistlustele sõitnud Tuleviku klubi juunioridest pälvisid pronksmedali Georgi Jasnov (paremal) ja Kuldar Asu.
Kümne sportlasega tiitlivõistlustele sõitnud Tuleviku klubi juunioridest pälvisid pronksmedali Georgi Jasnov (paremal) ja Kuldar Asu. Foto: Erakogu

​Eesti ja Soome juuniorieas maadlejad selgitasid taas meistreid ühistel tiitlivõistlustel. Viljandi Tuleviku klubi pidi seekord leppima vabamaadluse võistkondliku kolmanda kohaga. Individuaalselt pärjati pronksiga kaks klubi sportlast.

Võistkondlikus arvestuses osales kahe riigi peale kokku 29 klubi 91 juuniorist vabamaadlejaga. Oma mulluse võistkondliku esikoha pronksi vastu vahetanud Tuleviku ees teenis ülekaaluka võidu mullune hõbe Helsingin Paini-Miehet ning teine oli napi eduga Viljandimaa esinduse ees Märjamaa maadlusklubi Juhan.

Kümne sportlasega tiitlivõistlustele sõitnud Tuleviku klubi juunioridest pälvisid medali Georgi Jasnov ja Kuldar Asu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles