Teatrimaja avapeo piletid müüdi öösel 17 minutiga läbi

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki lõpusirgel oleva rekonstrueerimise graafik on pingeline, kinnitab ehitaja, et saab Ugala Vaksali tänava maja veebruari lõpuks valmis.
Ehkki lõpusirgel oleva rekonstrueerimise graafik on pingeline, kinnitab ehitaja, et saab Ugala Vaksali tänava maja veebruari lõpuks valmis. Foto: Elmo Riig

18. märtsil peetava Ugala teatrimaja avapeo piletid osteti ööl vastu teisipäeva interneti vahendusel ära pelgalt 17 minutiga.

Põhjaliku remondi läbinud teatrihoone avab uksed 18. märtsil, mil esietendub Pedro Calderón de la Barca kirjutatud ja Lembit Petersoni lavastatud «Nähtamatu daam». Ühtlasi saab publik tol pidulikul õhtul jalga keerutada Tanel Padar Blues Bandi ja DJ Mart Juure pakutava muusika saatel.

Teatrijuht Kristiina Alliksaare kinnitusel tuli selline menu suure üllatusena. «Loeme siit välja, et publik ootab maja valmimist vähemalt samasuguse elevusega nagu teatripere ise. Iseenesestki mõista teeb see suurt rõõmu,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles