Rulapark täieneb kultuuriakadeemia õppeaine abil

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuriakadeemia tudengid ootavad linnavalitsuselt ehitusluba, et hakata mõtlema, kuidas paberile pandud idee ellu viia ja Männimäe rulaparki üks trikitramp juurde ehitada.
Kultuuriakadeemia tudengid ootavad linnavalitsuselt ehitusluba, et hakata mõtlema, kuidas paberile pandud idee ellu viia ja Männimäe rulaparki üks trikitramp juurde ehitada. Foto: Marko Saarm

Kultuuriakadeemia teisel kursusel huvijuhiks ja loovtegevuse õpetajaks õppivatel tudengitel tuli teha iseseisev töö õppeaines «Kogukonnatöö alused» ning kolm õpilast lahendasid selle nii, et Männimäe ekstreemparki tuleb üks obstaakel ehk trikkide tegemiseks mõeldud ramp juurde. 

Kogukonnatöö alustes õpitakse ja praktiseeritakse kogukonna aktiveerimist ja juhendamist ehk seda, kuidas kaasata inimesi kogukondlikesse ettevõtmistesse. Et Männimäe rulaparki üks element juurde tuleks, kaasasidki kultuuriakadeemia tudengid trikirattaga sõitva Joel Jürgensi, kes tegi obstaakli ehitusprojekti, mille huvijuhiks õppiv Kaspar Laanisto eelmisel nädalal ehitusloa saamiseks Viljandi linnavalitsusse saatis. 

Olgugi et Jürgens ise õpib Tartus maaülikoolis kinnisvara planeerimist ja maakorraldust, aitas ta kultuuriakadeemia tudengite idee paberile panna. Tema sõber Kaspar Laanisto, kes tal seda teha palus, on pidanud kogukondlikke koosviibimisi Viljandi avatud noortekeskuses, et lõpliku ideeni jõuda, ja edaspidi peab ta koos kahe kaastudengiga taotlema selle elluviimiseks raha. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles